Hakkımızda

Herhangi bir Buderus Kombi acil durumunu istediğiniz zaman çözmeye hazırız

Sizlerle Bir Bütünüz; Firmamızın 20 yılı aşkın tecrübesini siz saygıdeğer müşterilerimizle paylaşırken servis müşteri ilişkisinden ziyade kalıcı dostluklar kurmayı ve kafanızda servisle ilgili endişeleri kaldırmayı hedeflemiş ve bunda da çok başarılı olmuştur. Hizmet verdiğimiz bu sürelerde Tekirdağ ilimizde gün içerisinde aldığımız tüm servis taleplerine yine gün içerisinde hizmet vermekteyiz.

Bu Buderus. Bu uzmanlık başka kimde var?

Zamanın ötesinde ısıtma sistemleriyle 3 asırlık Buderus uzmanlığı.

Misyonumuz ve Vizyonumuz

Çağdaş bilgi ve son teknolojiyi kullanan, uluslararası standartları ve meslek ahlakını benimseyen, müşteri memnuniyetini önemseyen, haklarının ve sosyal sorumluluğunun bilincinde, her zaman öncü ve yenilikçi uygulamaları ile “referans bir teknik” olma özelliğini sürdürmek.

Müşteri memnuniyeti bizim için önemlidir… Biliyoruz ki ! Memnuniyetiniz için, sadece verilen fiyatın uygun olması değil, çalışanlarımızın davranışları, kılık kıyafetleri, güler yüzlü olmaları, sizlerle olan diyalogları, yeterli eğitimi almış olmaları, verilen hizmetin kalitesini arttırmaktadır. Kaliteli bir hizmet için, Tekirdağ Buderus Kombi Servisi diyoruz…

Şirket Prensibimiz